Ruoka-annosten suunnittelu on paras tapa minimoida ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksia

Tiedote 17.6.2021 Maaliskuussa käynnistyneessä kolmivuotisessa Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelmassa on pohdittu ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksia ja keinoja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Ohjelmassa on mukana kymmenen ruokapalvelutoimijaa ja joukko asiantuntijoita, jotka antavat teemallisissa työpajoissa sparrausta ja opastusta ruokapalveluille suunnitelmallisen vastuullisuustyön edistämiseksi. Tuloksista raportoidaan matkan varrella aktiivisesti, jotta tieto olisi hyödynnettävissä muissakin ruokapalveluissa koko kehitysohjelman ajan. – Vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan konkreettisia työkaluja. Ohjelman keskeinen hyöty on yhteinen keskustelu ja tiedon jakaminen. Mukana … Jatka artikkelin Ruoka-annosten suunnittelu on paras tapa minimoida ammattikeittiöiden ympäristövaikutuksia lukemista