Terveyttä ja iloa ruoasta -video

Terveyttä ja iloa ruoasta -video


Viestintävalkea ja Maa- ja kotitalousnaiset toteututtivat yhteistyössä valtakunnallisen Ruokailusuositukset käyttöön -tiedostusprojektin 1.9 – 31.12.2018. Viestintävalkea tuotti jalkautusta ja tiedostusta varten projektiin viestintämateriaaliksi Terveyttä ja iloa ruoasta -videon, joka pohjautuu varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksiin.

Videon tavoitteena on antaa vinkkejä ja kannustaa suositusten mukaisen ruokailun ja ruokakasvatuksen toteuttamiseen varhaiskasvatuksessa ja sen  kohderyhmänä ovat kasvatus-, opetus- ja ruokapalveluhenkilöstö, joilla kaikilla on merkittävä mahdollisuus päivittäisessä työssään vaikuttaa lasten ruokailun ja ruokakasvatuksen onnistumiseen. Video soveltuu mainiosti käytettäväksi myös laajemmin suositusten mukaisen ruokailun edistämiseen ja esimerkiksi keskustelunavaajaksi vanhempainiltoihin ja päättäjien tilaisuuksiin. Video on kaksikielinen ja siitä on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi tekstitetyt versiot.

Uusi video on jatkoa Viestintävalkean 2017 tuottamalle Syödään ja opitaan yhdessä -videolle, joka sisältää asiantuntijahaastatteluita suositusten mukaisen kouluruokailun hyödyistä.

Behind the scenes Terveyttä ja ilo ruoasta -video

Video kuvattiin kemiönsaarelaisessa Silva-päiväkodissa. Voit kurkistaa kuvauksiin  kuvauksiin kulissien taakse. Lisää kuvauksista päiväkodissa voit lukea Linkedin-artikkelista  Making of Terveyttä ja iloa ruoasta -video.

Katso videot Youtubessa

Suora linkki (Youtube): https://youtu.be/y8LSmxPJUL4

Mat ger hälsa och glädje


Suora linkki (Youtube): https://youtu.be/II56Hg3DSfY